Releasefest på Far i Hatten 2015

Här är några bitar från Releasekonserten på Far i Hatten i Folkets Park i Malmö 9/8 2015.

Kärleken på Far i Hatten 2015

Hela “Kärleken” från Releasekonserten.

Från förr

Här följer några videoklipp som visar hur det har låtit och sett ut tidigare under åren.

En Resa på Ohlala 2012

Den här låten skrev jag efter att en släkting gått bort. Den innehåller tankar och känslor som väcktes när allt stannade upp. Döden kan göra en medveten om livet. Medvetenheten kan leda till att man tar ansvar för sitt liv. Gabriel Hermansson spelar Bouzouki. Videoklippet börjar vid andra versen.

Gatans Gangsterkung på Cafe Montag 2011

Jag har aldrig riktigt kunna relatera till den tuffa ytan som många män/pojkar bär på. Den här låten är ett sätt för mig att försöka tränga igenom den. Låten är inspirerad av en man jag ofta såg på Malmös gator och som jag blev varnad för när jag precis flyttat dit. Videon är från Cafe Montag i Malmö. Med mig hade jag min gode vän Gabriel Hermansson på Bouzouki.

Backafestivalen 2011

Ett litet utsnitt ur “En inre röst” och “Kärleken” på Backafestivalen – en trevlig ekologisk festival på Österlen med många varma människor i alla åldrar.

En inre röst på Möllevångsfestivalen 2010

Jag tog bussen in till stan. Hade inte varit där på år och dar. Mötet med staden ledde fram till sången “En inre röst”. Här framför jag den på Möllevångsfestivalen tillsammans med Nadin Al Khalidi.